Branches

"Experience is not what happens to you, it's what you do with what happens to you."

Building & Infra

Sinds jaren is WANTED altijd zeer breed actief geweest in de bouw en infrastructuur. Bekende projecten waar WANTED bij betrokken is geweest, zijn onder andere de bouw van de Wester Scheldetunnel, de Coentunnel en de bouw van het VU medisch centrum.

In de bouw is WANTED actief vanaf het bouwrijp maken van de locatie tot het afwerken van de bedrading. WANTED levert bij deze projecten onder andere:
- Dakdekkers
- IJzervlechters
- Schilders
- Timmerlieden
- Metselaars
- Stratenmakers
- Bouwopruimers
- Staalconstructeurs
- Utiliteitsmensen.

In de infrastructuur onder andere:
- Oppermannen
- Grondwerkers
- Uitvoerders
- Projectleiders
- Calculator

Door vaak vroeg bij de projecten betrokken te zijn, organiseert WANTED voor haar klanten een zorgeloze personeelsplanning.

Wij zijn trots op ons bedrijf en laten dat graag aan u zien. Bent u opzoek naar goede vakmensen of opzoek naar een job in de bouw of staal constructie, neem contact op via onderstaande button, bel ons op +31(0)88-9668344 of mail!

Zoek je werk in de bouw of infrastructuur?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

Oil & Gas

Wij bij WANTED geloven in het gezegde, "Experience is not what happens to you, it's what you do with what happens to you". Al een kwart eeuw geloven wij in continuë verbetering van onze diensten en zetten wij onze ervaring in om nog beter te worden.

Werknemers van WANTED werken momenteel binnen de Olie- en Gasindustrie zowel Offshore als Onshore. Offshore leveren wij:
- Process operators
- Roustabouts
- Riggers
- Operator mechanic
- Operator E&I
- Kraandrijvers

Zowel hoger als lager opgeleide WANTED medewerkers zetten zich in voor bekende opdrachtgevers als Heerema, Fabricom, Petrogas, Halliburton en Baker Hughes.

On-shore werkt WANTED met name op de verschillende olieraffinaderijen en terminals van Zuid-West Nederland.  Onze mensen worden zowel nationaal als internationaal ingezet op:
- Logistiek
- Ondersteuning
- Werktuigbouwkunde
- Elektrotechniek.

Bent u opzoek naar goede vakmensen of opzoek naar een job in de Olie & Gas, neem contact op via onderstaande button of bel ons op +31(0)88-9668360.

Zoekt u mensen in de Olie & Gas?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

Shipbuilding

Door zich in te zetten voor toonaangevende projecten trekt WANTED al 25 jaar vaklieden aan met passie voor de scheepsbouw. De trots op het vakmanschap van onze mensen, is wat het succes van WANTED drijft op deze projecten.

WANTED levert in de scheepsbouw zowel vaklieden voor
- Vrachtschepen
- Tankers
- Luxe jachtbouw.

Door de uitgebreide ervaring in de scheepsbouw kan WANTED snel grote groepen vaklieden leveren in zowel de werktuigbouw als de elektrotechniek. Ons WANTED Support team zorgt ervoor dat u als klant van het begin tot het eind wordt ontzorgd.

Bekende klanten van ons zijn IHC, Damen, Keppel Shipyards, Allseas, de Vries en Royal Huisman.
De WANTED Crew bestaat onder andere uit:
- Scheepstimmerlieden
- Schilders
- Metaalbewerkers
- Elektrotechnici.

Wij zijn trots op ons bedrijf en laten dat graag aan u zien. Bent u opzoek naar goede vakmensen of opzoek naar een job in de scheepsbouw, neem contact op via onderstaande button of bel ons op +31(0)88-9668340.

 

Zoekt u mensen in de Scheepsbouw?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

Industry

In de Industrie hebben wij ruime ervaring in de zuivel, olie, chemie en voedingsmiddelen. Wat maakt ons WANTED: wij kunnen met onze ruime poul van vakmensen uit Nederland, Polen en Spanje, altijd een match maken voor u als klant.

Onze klanten bestaan onder andere uit zuivelfabrieken in het Noorden en de voedingsmiddelenbedrijven in de Zaanstreek en Midden-Nederland. In de chemie en olie en gas zijn we vertegenwoordigd bij ondernemingen in Noord-Oost-Nederland maar ook bij bedrijven in de regio Rotterdam.

In de industrie levert WANTED:
- Procesoperators
- Industrieelreinigers
- WTB
- Elektrotechnici

Voor de Food industrie hebben wij beschikbaar:
- Lassers 
- Fitters
- Draaiers/frezers
- Pijpfitters

De kennis van onze klanten, de vakspecifieke eisen en ons grote netwerk aan mensen maakt WANTED tot een betrouwbare partner.

Wij zijn trots op ons bedrijf en laten dat graag aan u zien. Ben u opzoek naar goede vakmensen of opzoek naar een job in de voedingsmiddelen, zuivel of petrochemische industrie neem contact op via onderstaande button of bel ons op +31(0)88-9668340.

Zoekt u mensen in de Industrie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op