Health Safety Quality Environment

TAKING CARE FOR YOUR CLIENTS, BEGINS WITH TAKING CARE FOR YOUR OWN STAFF. 

WANTED voldoet aan alle vereisten op het gebeid van veiligheid, kwaliteit, en financiën, om in ons speelveld te mogen opereren. WANTED heeft de benodigde certificeringen zoals ISO-9001, NEN, VCU en MLC.

Maar echte gedrevenheid tot veiligheid en echte commitment aan kwaliteit zit hem niet in officiële documenten, dat zit in de genen van ons bedrijf. 

De werknemers van WANTED die uit heel Europa komen, krijgen veelal in hun eigen taal een veiligheidsbriefing voordat ze starten bij onze klanten. Voordat ze aan het werk gaan wordt door WANTED support de PBM’s gecontroleerd en waar nodig aangevuld of vervangen. Aan veiligheid wordt doorlopend aandacht gegeven vanuit de overleggen op de verschillende vestigingen, maar ook doormiddel van “toolbox meetings” met onze werknemers.

Het succes van afgelopen jaren is volledig te danken aan onze continue commitment naar kwaliteit. Bij WANTED wordt het kantoorpersoneel opgeleid om professioneel te kunnen opereren in de techniek, flexmarkt en correcte administratieve afhandeling hiervan.

Elk jaar weer dagen wij onszelf uit voor nieuwe kwaliteitsdoelstellingen.

√ WANTED Support is opgericht om toe te zien op juiste en veilige introductie van onze vakmensen bij onze klanten.

√ Om de communicatie met onze vakkrachten vlekkeloos te laten verlopen hebben we collega’s die de taal beheersen van de vakkracht.

√ Wij hebben op verschillende plekken in het buitenland wervingskantoren om de kwaliteit bij de poort te kunnen waarborgen.

√ De vakkennis en vaardigheden van de uitzendkrachten worden gecontroleerd of getest in het thuisland.

Door onze aanpak weten wij ervoor te zorgen dat het starten van onze vakkrachten geruisloos verloopt. Zo bieden wij onze klanten altijd de zekerheid dat ze de juiste mensen op de juiste plek aan het werk hebben.

 

Certificaten

  • ISO 9001
  • Maritime Labour Convertion
  • NEN 4400-1
  • VCU
  • WKA Check